Túl vagy már pár csalódáson, esetleg egy váláson?

Valóban, egy kapcsolat mindig kockázattal jár, mert elveszíthetjük, akit szeretünk.
De nem butaság lemondani a legcsodálatosabb emberi érzésről a veszteségtől való félelem miatt?

A keserű emlékek Téged is keserűvé, bezárkózóvá tesznek.
Ezzel szemben ha tovább lépsz, keresed az új, pozitív élményeket, melyek segítenek a felejtésben, hamarosan újra éled benned a remény.
Az emberi természet olyan, hogy szüksége van kapcsolatokra. És nem csak felszínes kapcsolatokra, mert abban nincs hiány, főleg, ha nagyvárosban élsz.
Hanem olyan felszabadító érzést adó kapcsolatokra, ahol értékesnek érzed magad. Ahol úgy fogadnak el, amilyen vagy.

Gondoltál már arra, hogy mi lehet az a tevékenység, amiben átélheted ezt a felszabadító érzést?

Ilyen lehet a sport, a munkád, ha szerencsés vagy, és még sok minden más, például:

Igen, a tánc, és különösen a Salsa.
A Salsában a férfi az irányító, itt még működik a hagyományos férfi-nő felosztás. Kipróbálhatod, milyen érzés odabízni magad, és ebben a csodás biztonságban mégis szabadnak lenni.

Ki tudja, lehet, hogy itt találkozol valakivel, akivel szívesen megosztanád az életedet.
Sokkal nagyobb biztonságban vagy, mintha bárhol másutt ismerkednél. Itt megfigyelheted biztonságos körülmények között, hogyan viselkedik másokkal, mennyire álarc a viselkedése.
Szinte lehetetlen elrejteni a valódi arcát egy olyan társaságban, ahol egymás támogatása, és a másik értékeinek, teljesítményének tiszteletben tartása alapkövetelmény.
Ha máshol ismerkedsz meg egy férfival, akkor is érdemes elhozni közénk, mintegy tesztelve a viselkedését.

“Bármilyen tánc során, amelynek örömmel átadjuk magunkat, agyunk elveszti a kontrollt, és testünket a szívünk irányítja tovább.”
Paulo Coelho

Tedd meg az első lépést, kérd “Felszabadító tánccsomagunkat” ITT:

  • Amikor a “Kérem a csomagot” gombra kattintasz, azonnal megkapod a csomag első részét, egy videót. A kb. 4 perces videóban fellibbentjük a fátylat, így kicsit bepillanthatsz a nálunk uralkodó légkörbe, hangulatba. Meglátod, kik találják vonzónak a Dolce Dance tánciskolát. Miért jöttek el hozzánk, és mi marasztalja itt őket.
  • A csomag második részében már Te is aktívan részt tudsz venni. Ebből a videóból meg tudod tanulni a Salsa alaplépéseit. Képzeld el, még ki sem teszed a lábad otthonról, és máris belopódzik az életetedbe a latin könnyedséget, örömet sugárzó Salsa zene és tánc.
  • A csomag harmadik részében elküldjük a számodra összeállított, személyre szabott képzési tervet. Mire idáig el fogsz jutni, már lesz elképzelésed arról, hogy valóban neked való időtöltés a tánc, vagy esetleg nem.

Mit veszíthetsz? Legfeljebb a múlt árnyait. Ezzel szemben a “Felszabadító tánccsomag” kaput nyit egy izgalmas, változatos új világra, melynek Te is részese lehetsz.

Mondd el ismerőseidnek is...
Küldj üzenetet!