Dolgozz nálunk

Várunk a csapatban!

A Dolce Dance tánciskola,  mely Magyarország minden jelentős nagyvárosában jelen van, és számos külföldi városban is működtet tánciskolát, táncoktatókat és profi táncosokat keres bármely táncstílusból átképzéssel.

Munkakörök

Táncoktatói asszisztens

A helyi táncoktatónak segít a lépések bemutatásában, az órákon aktív részvétellel kiegészít, gyakorlati feladatokat is ellát. Legjobb tanárainkkal fogsz együtt dolgozni. Feladatod a tanár irányítása szerint bemutatni a megadott mozdulatsort. Amellett, hogy elfogadod a tanár irányítását, kreatív ötleteiddel támogatod az ő munkáját. Emellett az 1. pontban felsoroltak.

Táncoktató

Önállóan vezeti az órákat. Folyamatos kreativitás jellemzi. A tanulók számára fontos, hogy figyelembe tudja venni a másolhatóságot. Emberismerettel rendelkezik. Tudja kezelni a problémás helyzeteket. Lojális az iskolához. A fejlődés igénye állandó, amelyet képzéseinket rendszeresen megkap.

Oktatandó táncstílusok:

Kubai salsa, vonalas salsa, reggaeton, timbaton, bachata, merengue, son cubano, kizomba, latin-amerikai táncok.

A jelentkezők közül specializálni fogunk Benneteket adott táncstílusokra a felsoroltak közül a mozgáskultúrátoknak megfelelően. Képzési rendszer: A Dolce Dance önálló képzési rendszere lehetővé teszi, hogy amennyiben eddig más táncstílusokat űztél átképezd magad erre a területre. A Dolce Dance legképzettebb tanáraitól tanulhatsz hétvégi workshopok keretein belül. Ez a szolgáltatás a táncoktatóknak ingyenes, a táncoktatói asszisztenseknek workshoponként előre meghatározott minimális összegbe kerül.

Előnyök

Dolgoztál már tanár irányításával, táncoktatói asszisztensként – ez a legfontosabb.

Oktattál már önállóan csoportokat.​

Precíz, és pontos bemutatói készség, a tanár instrukcióinak pontos betartásával.

Tapasztalatod van kezdő tanulók problémáival.

Előny a konkurens tánciskolákról gyűjtött személyes tapasztalat.

Szakmai követelmények

Asszisztensi munkakör:

Számítógép kezelési tapasztalatok, internethasználat, pozitív, kedves hozzáállás az érkezőkhöz.

Táncoktatói asszisztens:

Legalább 5 éves táncos múlt (bármely területen). Precizitás és maximalizmus a tánc területén. Tapasztalat a szervezésben. Folyamatos fejlődni akarás. Emellett az 1. pontban leírtak.

Táncoktató:

Legalább 10 éves táncos múlt. Több táncstílus ismerete. Kommunikációs és szervezői tapasztalatok. Emellett a 2. pontban leírtak.

Kizáró tényezők, avagy amit nem tolerálunk:
1. Érzelmi labilisság, hisztizés, pánik: emberekkel dolgozunk, akik sokfélék. Ha ehhez nincs meg a megfelelő stressz-tűrésed, akkor ez a munka nem neked való.
3. Ha neked méltóságon aluli, hogy utasításokat kövess. A kreativitásnak is meg van a helye, de nem akkor, amikor a tanár kér (utasít) a saját elképzelése szerint. Az irányítás az ő kezében van.
4. Ha neked méltóságon aluli az, hogy belülről fakadó mosollyal, és örömmel mutass be egy mozdulatsort – esetleg már századszor.
5. Ha nem tudod menedzselni az idődet, hajlamos vagy a késésre, és egy megbeszélt időpont elfelejtésére.
6. Őszinteség és nyíltság. Ha akarsz valamit, vagy ha nem tetszik valami, nincs időnk utalásokra – a konkrétumok kellenek.
7. Ha sértődékeny vagy. Mi azért dolgozunk, hogy élhetőbb legyen a tanulók élete.
Ezért a tanár nem ér rá finomkodni, ha szükséges a fejlődés érdekében helyreigazít. 
8. Ha úgy érzed, sosem vagy rendesen megfizetve. A Dolce Dance-ben nincs korlátozott fizetés, ezért a befektetett munkádnak megfelelően kereshetsz.

Munkavégzésed
Mivel a fizetésedet a cég profitjából ahelyett, hogy a tulajdonosok saját céljukra kivennék, inkább Neked fogják adni, ezért ez a rész rendkívül fontos: Szeretsz dolgozni, és élvezed, hogy a tehetségedet jó célra fordíthatod. A munkádat nem úgy tekinted, mint ami elveszi az időt az életedtől. A munkát az életed fontos, a személyiségedet meghatározó részének tekinted. Felfogod, hogy nem azért kapod a fizetésedet, hogy a munkahelyeden töltsd az idődet, hanem azért AHOGY azt az időt töltöd, azaz amilyen értéket teremtesz a munkaadód és ügyfelei számára.

Fizetés: 
A munkakörökhöz és a befektetett munkához mérten eltérő. A fix bérezés mellé teljesítmény alapú bérezés is társul.

Amennyiben felkeltette érdeklődésed a fenti munkakörök valamelyike, várjuk fényképes, szakmai önéletrajzod motivációs leveleddel kiegészítve az info@dolce-dance.com-ra.

Küldj üzenetet!

    Scroll to Top