Gyik

Kedves Táncolni vágyók!

„Mit vegyek fel órára? Lehet egyedül jönni vagy csak párral? Mi illik, mi nem illik egy táncórán vagy egy táncos buliban?”

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaptok itt választ.

1. Mit vegyek fel órára? – Cipő: A legtöbb helyszínünkön parketta vagy sportpadló van, aminek mind az épségére, mind a tisztaságára vigyázni kell, ezért 

mindenképp egy váltócipőt. TŰSARKÚT SEMMIKÉPP! Bármilyen cipő megteszi, amiben kényelmesen tudsz táncolni. Ruha: Érdemes valamilyen váltóruhával is készülni, mert rendesen le lehet izzadni egy óra alkalmával. Bármilyen kényelmes ruha jó lehet, de azért annyira tiszteljük az órát és a többieket, hogy nem mackónadrágot veszünk fel… 🙂

2. Lehet egyedül jönni vagy csak párral? – Természetesen lehet egyedül jönni. Óráinkon rendszeres párcserék vannak, így mindenkinek jut pár.

3. Mi van ha én csak a partneremmel szeretnék táncolni? – Természetesen erre is van lehetőség. Sokan jönnek úgy, hogy Ők csak egymással szeretnének táncolni. Ilyenkor csak annyi történik, hogy nekik nem kell figyelembe venniük, amikor elhangzik a “párcsere” szócska. (Azért megjegyzem, hogy akik nem csak szórakozni jönnek, hanem tényleg szeretnének megtanulni táncolni, azoknak érdemes legalább néha párt cserélni, mert sokkal hamarabb és sokkal jobban meg lehet tanulni ha mással is táncol az ember fia, lánya! 🙂 )

4. Mi illik, mi nem illik egy táncórán vagy egy táncos buliban? – Ez egy elég kimerítő, így készítettünk róla egy külön összefoglalót.

5. Kell-e előre jelentkezni/regisztrálni az órákra? – Nem. A kurzusaink mindig egy ingyenes bemutató órával indulnak, amit meg lehet nézni és ott ki lehet próbálni az adott táncot. Itt csak meg kell jelenni és magán az órán történik meg a regisztráció.

6. Lehet-e látogatni más órákat, esetleg másik városban? – Igen, lehet. Minden diákunk jogosult a vele megegyező vagy kisebb szintű csoportokból bármennyit látogatni egy héten. A heti első megjelenés alkalmával beírásra kerül a bérlet és utána már csak be kell mutatni minden alkalommal. (Egyébként az egyik legjobb gyakorlási lehetőség és óriási fejlődéssel jár ha valaki egy héten több órán is részt vesz.)

 7. Mennyi ideig érvényes egy bérlet? – A havi bérleteink 4 alkalmat tartalmaznak és 5 hétig érvényesek, így minden bérlettel lehet hiányozni 1-et. (…de nem érdemes 😛 )

8. Meddig lehet csatlakozni az új csoportokhoz? – A 4. alkalom után már nem ajánlott és nem is szoktuk engedni a csatlakozást (kivéve mondjuk ha már van táncos előképzettség), mert nagyon nehéz behozni ekkora lemaradást és inkább idegesítő lesz tánc, mint szórakoztató.

9. Mennyi ideig tart egy tanfolyam? – A képzésünk folyamatos, csak a téli és nyári szünetekben, ill. a különböző ünnepnapokon nincsen tanítás.

 10. Hány éves kortól/korig lehet jelentkezni az órákra? – Mi magunk nem igazán szabunk korhatárt, de az általános óráinkon nagyjából 15 és 75 között vannak a diákjaink, ami ideális is. A 15 évesnél fiatalabbaknak külön csoportokat szoktunk indítani.

PRÓBÁLD KI INGYEN!

Gyere el első ingyenes óráinkra, és tanuld a legnépszerűbb táncokat!
Légy tagja egy vidám, energikus csapatnak, és varázsolj pezsgést a hétköznapjaidba!

Kezdő csoportok az ország több pontján!

Küldj üzenetet!

    Scroll to Top