Közeledsz a nyugdíjhoz, vagy már nyugdíjas vagy?

Ha képes vagy a megújulásra, az élet még sok szépet tartogat számodra. Ha nem váltál az évek folyamán szokásaid tehetetlen rabjává.
De ha vannak is megcsontosodott szokásaid, nincsenek kőbe vésve, lehet rajtuk változtatni. Például ha megszoktad, hogy egyedül élsz, és kialakult egy napirended – amit csak azért tartasz jónak, mert így kényelmes, így szoktad meg – mi lenne, ha egyik napról a másikra változtatnál rajta?

Mi lenne, ha kipróbálnád magad valamiben, ami kihívást jelent?
Valamiben, ami nem szolgálja ugyan a kényelmedet, annál inkább a testi-lelki egészségedet?

A családban élő férfiak védve vannak, holott azt gondolnánk, hogy ők vannak nagyobb veszélyben. Ez furcsa ellentmondásnak tűnhet, hiszen tagadhatatlan, hogy a családapákra nagyobb teher hárul. És mégis… A tények ezt mutatják.

Ez a valami a tánc, közelebbről a Salsa.

Hallom ám, hogy mit morogsz: “de nekem két ballábam van, csak nem nevettetem ki magamat öregségemre?”Hát igen, lehet, hogy a büszkeséged kicsit sérül, mert lesz, aki megmosolyogja kezdő lépéseidet. De az is előfordulnat, hogy a többi kezdő között észre sem veszi senki, hogy ügyetlenkedsz. Mindenki a maga két ballábával van elfoglalva!Amit nyerhetsz ezzel a jelentéktelen “kockázattal” szemben, hogy valaki megmosolyog:
  • felpezsdítő társaságot, ahol nem a “ki milyen gyógyszert szed?” a legfőbb téma,
  • egészséges, de nem megeröltető testmozgást,
  • magabiztosságot, hogy képes vagy új dolgok megtanulására,
  • és ki tudja, még megfelelő társra is akadhatsz, akivel szívesen megosztanád a táncórákon kívül is az idődet.
Egy kattintás, és kockázatmentesen bepillantást nyersz egy pezsgő, élettel teli világba. Számtalan példa igazolja, hogy van élet 50-en túl is. Miért ne próbálnád ki?

Kérd “Vérpezsdítő táncsomagunkat” ITT:

  • Amikor a “Kérem a csomagot” gombra kattintasz, azonnal megkapod a csomag első részét, egy videót. A kb. 4 perces videóban fellibbentjük a fátylat, így kicsit bepillanthatsz a nálunk uralkodó légkörbe, hangulatba. Meglátod, kik találják vonzónak a Dolce Dance tánciskolát. Miért jöttek el hozzánk, és mi marasztalja itt őket.
  • A csomag második részében már Te is aktívan részt tudsz venni. Ebből a videóból meg tudod tanulni a Salsa alaplépéseit. Képzeld el, még ki sem teszed a lábad otthonról, és máris belopódzik az életetedbe a latin könnyedséget, örömet sugárzó Salsa zene és tánc.
  • A csomag harmadik részében elküldjük a számodra összeállított, személyre szabott képzési tervet. Mire idáig el fogsz jutni, már lesz elképzelésed arról, hogy valóban neked való időtöltés a tánc, vagy esetleg nem.
Mondd el ismerőseidnek is...
Küldj üzenetet!