Egy ijesztő tény, amit érdemes komolyan venned …

Tudtad, hogy egyedülálló férfiként rád is leselkedik egy rém: a korai halál veszélye?

Ennek több oka is van, de ezek között az egyik döntő, hogy a férfiak fittyet hánynak a veszélyeknek, és ha baj van, sem szeretnek orvoshoz fordulni.

A családban élő férfiak védve vannak, holott azt gondolnánk, hogy ők vannak nagyobb veszélyben. Ez furcsa ellentmondásnak tűnhet, hiszen tagadhatatlan, hogy a családapákra nagyobb teher hárul. És mégis… A tények ezt mutatják.

De nézzük, mi újság veled?

Szuper, hogy megőrízted a függetlenséged, de időnként hiányzik az értelmes, jó társaság?
Jó-jó a bulizás, de most őszintén: abba is bele lehet fáradni, nem?
És ha a haverok egymás után családot alapítanak, egyszer csak azt veszed észre, hogy légüres térbe kerültél: nincs kivel bulizni!

Persze akadnak szép számmal önjelölt “társak”, akiket úgy kell levakarni magadról. Akik úgymond a “magányodat” akarják oldani.

Hogyne, meg az sem baj, ha Te köhögöd ki a fizetnivalót! Mert hogy rendkívüli érdeklődést mutatnak a pénztárcád iránt. Ha dagad a húszezresektől, Te vagy a világ legszebb és legkedvesebb embere, ha lapos, húzzál már el a többi lúzerrel együtt!

Ha már elég régen élsz egyedül, biztosan ismerős a szitu.

Az is lehet, hogy önhibádon kívül maradtál egyedül, és mostanra már bezárkóztál.
Észrevetted, hogy ez mennyire nem jó? Hogy az emberi természetnek szüksége van a kapcsolatokra, egy másik emberrel való értelmes, tartalmas beszélgetésekre?

Szeretnéd úgy eltölteni a ritka szabadidődet, hogy nem kell levakarni magadról az önjelölt társakat?
Lehet, Te nem vagy igazán a szavak mestere, de tánccal is sok mindent ki lehet fejezni. A Salsa különösen alkalmas erre, olyan felszabadító! Lehet, hogy egy táncórán kiderül, nem is olyan nehéz szót érteni a másik nemmel.

„Bármilyen tánc során, amelynek örömmel átadjuk magunkat, agyunk elveszti a kontrollt, és testünket a szívünk irányítja tovább.”
Paulo Coelho

Kérd “Vérpezsdítő táncsomagunkat” ITT:

Döntés előtt vedd számításba ezt is:
A Salsában a férfi adja a megbízható alapot, a nő pedig gondoskodik a vérpezsdítő fűszerezésről. Akárcsak az életben.

Mondd el ismerőseidnek is...
Küldj üzenetet!

    Scroll to Top