Vezetéstechnikai gyakorlatok II., Szabadvezetés
Férfi-női mozgás különbségek, testmunka – váll, csípő, felsőtest együtt
Vonalasan: rounde, el cruzo, mancha, extampado
Reggaeton: 1-es és 2-es alap, diagonál alap, ezekre testmunka
Afro: rumba guaguanco alapok
Egyéb: Zenei kiállások gyakoroltatása egyénileg.

Név Leírás Videó
Rendhagyó dile que no
CANDADO 2 dupla kezes enchuflét táncolunk úgy, hogy 3-ra mindkétszer a lány derekához vezetjük a kezet, majd a 3. enchuflénél átemeljük a két kezet, rounde és átvezetés.
OCHENTA Y OCHO Sombrerot táncolunk, 1-re levesszük a kezet és átvezetés két kézzel. Ezt követően vacilat lépünk a lány két kezét összefogva, a végén ezt a két kezes fogást feltesszük a saját nyakunkba, majd átvezetés.
EL DEDO Medio sombreroval indul, majd enchufle, rounde(a lány a bal oldalon van) keresztkezes enchufle és átvezetés.
Párváltós enchufle
ABANICO Sombrerot táncolunk (nem rakjuk a végén teljesen fel), de nem átvezetés következik, hanem először a lány fordul jobbra, majd a fiúnak rounde. Guapeia-ba érkezünk.
ABRAZALA Medio sombreroval indul, 5-6-7-re a fiú befordul úgy,hogy a lány a bal oldalra kerüljön. A fiú jobb keze a derekához „betörik”. 1-2-3-ra a fiú a bal kezét felemeli, majd vissza. Ezt követően rounde a fiúnak, a lány hátra vissza zár végül átvezetés.
LA MONTANA Sombreroval indul, de 7-re a fiú nyakába kerül a bal kéz, majd duplakezes enchufla , rounde két kéz alatt (a lány a bal oldalon van), még egy dupla kezes enchufle és felrakjuk a sombrerot. Átvezetés.
LA HABANA (Havana)
BABOSA
Kombinációk: El dos y ochenta y ocho, abrazala y candado, rendhagyó dile que no-val összekapcs.
ENCHUFLE COMPLICADO
BESITO Sombreroval indul, majd 7-re átbújik a fiú a bal keze alatt, a jobb a háta mögé kerül. A bal kezet felrakja a lányra, aki a bal oldalon áll,eközben 3-ra puszit adunk a lánynak majd levesszük a kezet. Ezt követően rounde, enchufla két kézzel, majd felrakjuk a sombrerot. Átvezetés.
LA FLOR A fiúk ballal mikor belépnek a körbe lent megfogják a mellettük álló fiúk kezét, kilépéskor felemelik, így a lányok át tudnak alatta lépni, majd elengedik.
DEDO GUARAPO Y BOTA Elkezdünk egy medio sombrerot, balra forgunk, hogy a lány a bal oldalunkra kerüljön, majd a lány kezét a nyakunkba tesszük. Elkapjuk a derekát, és megyünk körbe, míg abajo irányba nem érkezünk elindulunk a következő lány felé, és 3-ra áttesszük a lány kezét, mint az adios-ban. Átvezetés.
OCHENTA
BACK TO BACK

Hagyj üzenetet

Az email nem publikus. Kötelező mezők: *.

Kapcsolat

Hungary: +36-30/515-3951
Romania: 0769995686 RO
Serbia: 0637014313 SRB

Cikkek

Kategória

Városaink

Városaink

Top

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconSubscribe on YouTubeTwitter Icontwitter follow button