Vezetéstechnikai gyakorlatok IV., Szabadvezetés
Férfi-női mozgás különbségek, testmunka – váll, csípő, felsőtest együtt
Vonalasan: afro-salsa sor, rombo
Egyéb: Salsa con reggaeton.

Név Leírás Videó
Babosa Complicado
Festival de Pelota
One Way Stop Átvezetés közben 5-6-7-re beforgatjuk a lányt, mintha sieteben lennénk, innen hátra lépünk 3-at (mint 3 way stopban, magunk felé forgatjuk a lányt). A fiú vacilát forog a lány coca-colát, és átvezetés.
3 way stop
Dedo Saboreado
Abanico complicado
Dame Una y no le Llegues
VUELTAS Enchuféval indul, a lány jobb kezét lent tartjuk, a balt fent, az első nyitás után a bal kezet lehozzuk a lány nyakába, a jobb kezét meg lendítés közben “kiemeljük”. Fiúnak rounde, és úgy érkezünk meg, mint a havannában. Táncolunk egy exhibelát, aztán enchufét, aztán jobb kézzel felrakjuk a ganchot. Átvezetés.
FIN WINTER Medio s.-nál 2-re elkapjuk a lány bal kezét, és lent tartjuk a forgás végéig. Átvezetéskor 3-ra elengedjük a lányok jobb kezét, utána ponle sabor szerű kiforgatás (fogjuk a lány bal kezét és támasztjuk a vállát). Utána két jobbra forgás és a lány kezét a nyakunkba tesszük. Átvezetés.
FIN PRESA
COLON Medio s. végén elkapjuk a lány bal kezét (lent), jobb kezét fel a nyakba (7) és le (8); pasea. Ahogy körbe értünk (lány kifelé néz a körből, fiú befelé), a lányt jobbra forgatva elindítjuk magunk körül. Kétkezes enchufe, a kezünket a végén felrakjuk Sombréroba.
ACASO
MACHUCALA
PELOTA LOCA
MOJITO
SOMBRERO CON RUMBA
Con dos manos y casate Kinyitunk, de fogjuk a lány mindkét kezét. Vacilát indítunk, de 3ra lecsúszik a bal-bal kézfogás, és a jobb-jobb kéz pedig egymásba karol. 1-2-3-ra megyünk egy félkört, aztán a fiú balra fordul, a lány jobbra (a fiú ad neki lendületet); ilyenkor szétcsúszik az egymásba karolás, ezután dile que no.
Dile que si con…
Dame Arrivedermo

Hagyj üzenetet

Az email nem publikus. Kötelező mezők: *.

Kapcsolat

Hungary: +36-30/515-3951
Romania: 0769995686 RO
Serbia: 0637014313 SRB

Cikkek

Kategória

Városaink

Városaink

Top

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconSubscribe on YouTubeTwitter Icontwitter follow button