Félek, idővel eltávolodunk egymástól…

Még közös bennetek a vágy: friss szemmel látni egymást, mint az első szerelem idején?

Érdekel annak a titka, hogyan lehet az első szerelem tüzét ébren tartani? 

Akkor lássuk a “titkot”.

A harmonikus párkapcsolat legfontosabb titka olyan egyszerű, hogy az már-már banális: minél több időt tölts el a pároddal, közös tevékenységgel. Naponta minimum 1 órát. De egy héten legalább 10-et.

A megszervezett, egymásra szánt idő egyik jelentős hozadéka pont az, hogy a befásulást és elszürkülést megelőzi, oly módon, hogy kivezeti a párt a napi rutinból adódó fáradtság és a folyamatos döntéshozatalból fakadó feszültség köréből.

Ez áll egy, a párkapcsolatokat elemző, 2010-ben készült  tanulmányban.

Az életünk úgy felgyorsult, olyan tempót diktál, hogy a megvalósítás majdnem lehetetlen!
A modern életforma a legtöbb embert arra kárhoztatja, hogy napjai döntő többségét családjától távol, idegenekkel töltse. Maradnak a hétvégék, amikor közös programokat lehet szervezni.

Tehát ebbe a 48 órába kellene, hogy beleférjen:

– a háztartás “gatyába rázása”,
– a szülők látogatása,
– a gyerekekkel való mélyebb foglalkozás,
– a barátokkal való találkozás,

és még sok-sok minden, amire hétközben nem jutott idő.

Ha a hétvégék agyonterheltek, mi a helyzet a hétköznapokkal? Csak halkan mondom, beleférne 2 táncóra?

Állj, állj! Még olvass kicsit tovább, bárhogy tiltakozik józan éned, mondva: normális ez az ember!? Hiszen majd szétszakadok a munka-család-háztartás bermuda-háromszögében!
Gondolj csak bele: lehet, hogy ha egy kis szervezéssel beiktatnál a hétköznapokba is egy új, közös programot, abból mindenki profitálna?
Mi lehetne alkalmasabb erre, mint egy táncóra? Hallgasd csak, mit mondanak, akik már kipróbálták:

Csak egy pillanatra érezd át: mire van nagyobb szüksége a családodnak és neked is:

  • hogy a légy is hanyatt vágódjon a ragyogóan tiszta lakásban, miközben nincs 2 percetek sem a beszélgetésre,
  • vagy, hogy Anya-Apa új táncfigurákat próbálva “bolondozzon”, jókedvűen bevonva a gyerekeket is?

Az elfoglalt családoknak összeállítottunk egy “Gondűző tánccsomagot”, amit most teljesen ingyen tudsz igényelni ITT:

Kérd “Gondűző táncsomagunkat” ITT:

  • Amikor a “Kérem a csomagot” gombra kattintasz, azonnal megkapod a csomag első részét, egy videót. A kb. 4 perces videóban fellibbentjük a fátylat, így kicsit bepillanthatsz a nálunk uralkodó légkörbe, hangulatba. Meglátod, kik találják vonzónak a Dolce Dance tánciskolát. Miért jöttek el hozzánk, és mi marasztalja itt őket.
  • A csomag második részében már Te is aktívan részt tudsz venni. Ebből a videóból meg tudod tanulni a Salsa alaplépéseit. Képzeld el, még ki sem teszed a lábad otthonról, és máris belopódzik az életetedbe a latin könnyedséget, örömet sugárzó Salsa zene és tánc.
  • A csomag harmadik részében elküldjük a számodra összeállított, személyre szabott képzési tervet. Mire idáig el fogsz jutni, már lesz elképzelésed arról, hogy valóban neked való időtöltés a tánc, vagy esetleg nem.

Gondolj bele: egy kattintásra vagy attól, hogy tegyél egy lépést harmónikus kapcsolatotok megtartásáért. Ráadásul teljesen kockázatmentesen.

Őszintén, érdemes tétováznod? Kattints, és Te legyél az, aki 20 év múlva mosolyogva gondol vissza, milyen kicsiségen, egy kattintáson múlt, hogy nem hidegültetek el egymástól a pároddal.

Mondd el ismerőseidnek is...
Küldj üzenetet!