Gondoltál már arra, hogy az egyedüllétet milyen könnyen súlyosbíthatja még egy pánikbetegség is?

Nő 50 felett

Tény, hogy mi nők 50%-al hajlamosabbak vagyunk a pánikbetegség kialakulására, mint a férfiak.

Ez az alattomos betegség nem kerüli el a hírességeket sem, pedig az ő életük sokkal változatosabb, gazdagabb, mint legtöbbünké – legalább is külsőségekben.

Kim24Egyike az ismert embereknek Kim Basinger szinésznő, aki agórafóbiában szenved. Saját elmondása szerint volt egy időszak az életében, amikor 6 hónapig nem volt képes elhagyni a házát.

Mint minden betegségnél, a pánikbetegségnél is a leghatásosabb a megelőzés.

Szakértők szerint:

a folyamatos elfoglaltság,

a gondolatok elterelése,
érdekes munka,
a környezet által jól megválasztott szabadidős programok igen sokat segíthetnek a megelőzésben.

Ha Te egyedül maradtál, akkor sem vagy védtelen. Te magad is törekedni tudsz értelmes elfoglaltságra, ebben tudunk neked segíteni.

Nekünk nőknek különösen fontos a család. De ha egy nő magára marad – lehet az ok válás, vagy a szeretett társ elvesztése – különösen érzi az egyedüllét súlyát. Igaz, a gyerekek, unokák megmaradnak, de egyre kevésbé van szükségük a Nagyi gondoskodására.

Ha pedig a saját gyerek-unoka kimaradt az életedből, még kínzóbb tud lenni a család hiánya.

A reményt sosem szabad feladni. Lehet, hogy csak a félénkségedet, vagy esetleg a kényelemszeretetedet kell leküzdeni ahhoz, hogy megtaláljad azt a rokonlelket, akivel szívesen élnéd tovább az életed.
Ha mindig csak a barátnőkkel és baráti házaspárokkal töltöd a szabadidődet, nem sok esélyed van a megfelelő társ megtalálására.

Vegyük sorra, a mi társadalmi szokásaink szerint egy idősödő egyedülálló nőnek milyen lehetőségei vannak az ismerkedésre:

Messziről jött ember

nyugdíjas klub,

társasutazás,

társkereső újság,

egyedülállók klubja,

internetes társkereső.

Ezek a lehetőségek elég kockázatosak, hiszen “messziről jött ember azt mond, amit akar”. Könnyen kerülhet az ember lánya kellemetlen, ha nem veszélyes helyzetbe.

Akkor marad a magány, az egyedüllét?Szó sincs róla! Csak kellő óvatosággal kell kezelni az őszülő halántékú Don Juanokat.

Azt ígértem, hogy tudunk segíteni abban, hogy megtaláld a szabadidődet kitöltő  értelmes elfoglaltságot. Még hozzáteszem: ráadásul biztonságos körülmények között.

Bármilyen emléked is van a táncról, kérlek, felejtsd el most 5 percre, és figyelj. Akár petrezselymet árultál lánykorodban, akár Te voltál a bálkirálynő, hidd el, mára egyiknek sincs semmi jelentősége.

Bármilyen tánc során, amelynek örömmel átadjuk magunkat, agyunk elveszti a kontrollt,  és testünket a szívünk irányítja tovább.

 

Paulo Coelho

 

Igen, a tánc, és különösen a Salsa. A Salsában a férfi az irányító, itt még működik a hagyományos férfi-nő felosztás. Kipróbálhatod, milyen érzés odabízni magad, és ebben a csodás biztonságban mégis szabadnak lenni.  
Ki tudja, lehet, hogy itt találkozol valakivel, akivel szívesen megosztanád az életedet.

Sokkal nagyobb biztonságban vagy, mintha bárhol másutt ismerkednél. Itt megfigyelheted biztonságos körülmények között, hogyan viselkedik másokkal, mennyire álarc a viselkedése.
Szinte lehetetlen elrejteni a valódi arcát egy olyan társaságban, ahol egymás támogatása, és a másik értékeinek, teljesítményének tiszteletben tartása alapkövetelmény.

Tedd meg az első lépést, kérjed “Felszabadító tánccsomagunkat” ITT:

Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *


  • Amikor a “Kérem a csomagot” gombra kattintasz, azonnal megkapod a csomag első részét, egy videót.  A kb. 4 perces videóban fellibbentjük a fátylat, így kicsit bepillanthatsz a nálunk uralkodó légkörbe, hangulatba. Meglátod, kik találják vonzónak a Dolce Dance tánciskolát. Miért jöttek el hozzánk, és mi marasztalja itt őket.

  • A csomag második részében már Te is aktívan részt tudsz venni. Ebből a videóból meg tudod tanulni a Salsa alaplépéseit. Képzeld el, még ki sem teszed a lábad otthonról, és máris belopódzik az életetedbe a latin könnyedséget, örömet sugárzó Salsa zene és tánc.

  • A csomag harmadik részében elküldjük a számodra összeállított, személyre szabott képzési tervet. Mire idáig el fogsz jutni, már lesz elképzelésed arról, hogy valóban neked való időtöltés a tánc, vagy esetleg nem.

Egy kattintás, mely lehet, hogy örökre megváltoztatja az életed. Kockázat? Semmi, legfeljebb kimozdít a napi megszokott rutinból, ezzel segítve testi- és lelki egészségedet.

Hagyj üzenetet

Az email nem publikus. Kötelező mezők: *.

Kapcsolat

Hungary: +36-30/515-3951
Romania: 0769995686 RO
Serbia: 0637014313 SRB

Cikkek

Kategória

Városaink

Városaink

Top

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconSubscribe on YouTubeTwitter Icontwitter follow button