Egy ijesztő tény, amit érdemes komolyan venned …

30-as férfi

Tudtad, hogy egyedülálló férfiként rád is leselkedik egy rém: a korai halál veszélye?

Ennek több oka is van, de ezek között az egyik döntő, hogy a férfiak fittyet hánynak a veszélyeknek, és ha baj van, sem szeretnek orvoshoz fordulni.

A családban élő férfiak védve vannak, holott azt gondolnánk, hogy ők vannak nagyobb veszélyben. Ez furcsa ellentmondásnak tűnhet, hiszen tagadhatatlan, hogy a családapákra nagyobb teher hárul. És mégis… A tények ezt mutatják.

De nézzük, mi újság veled?
Szuper, hogy megőrízted a függetlenséged, de időnként hiányzik az értelmes, jó társaság?
Jó-jó a bulizás, de most őszintén: abba is bele lehet fáradni, nem?
És ha a haverok egymás után családot alapítanak, egyszer csak azt veszed észre, hogy légüres térbe kerültél: nincs kivel bulizni!

Persze akadnak szép számmal önjelölt “társak”, akiket úgy kell levakarni magadról.  Akik úgymond a “magányodat” akarják oldani.

Hogyne, meg az sem baj, ha Te köhögöd ki a fizetnivalót! Mert hogy rendkívüli érdeklődést mutatnak a pénztárcád iránt. Ha dagad a húszezresektől, Te vagy a világ legszebb és legkedvesebb embere, ha lapos, húzzál már el a többi lúzerrel együtt!

Ha már elég régen élsz egyedül, biztosan ismerős a szitu.

Az is lehet, hogy önhibádon kívül maradtál egyedül, és mostanra már bezárkóztál.
Észrevetted, hogy ez mennyire nem jó? Hogy az emberi természetnek szüksége van  a kapcsolatokra, egy másik emberrel való értelmes, tartalmas beszélgetésekre?

Szeretnéd úgy eltölteni a ritka szabadidődet, hogy nem kell levakarni magadról az önjelölt társakat?
Lehet, Te nem vagy igazán a szavak mestere, de tánccal is sok mindent ki lehet fejezni. A Salsa különösen alkalmas erre, olyan felszabadító! Lehet, hogy egy táncórán kiderül, nem is olyan nehéz szót érteni a másik nemmel.


Bármilyen tánc során, amelynek örömmel átadjuk magunkat, agyunk elveszti a kontrollt,  és testünket a szívünk irányítja tovább. 

Paulo Coelho

Kérjed “Vérpezsdítő táncsomagunkat” ITT:

Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *  • Amikor a “Kérem a csomagot” gombra kattintasz, azonnal megkapod a csomag első részét, egy videót.  A kb. 4 perces videóban fellibbentjük a fátylat, így kicsit bepillanthatsz a nálunk uralkodó légkörbe, hangulatba. Meglátod, kik találják vonzónak a Dolce Dance tánciskolát. Miért jöttek el hozzánk, és mi marasztalja itt őket.

  • A csomag második részében már Te is aktívan részt tudsz venni. Ebből a videóból meg tudod tanulni a Salsa alaplépéseit. Képzeld el, még ki sem teszed a lábad otthonról, és máris belopódzik az életetedbe a latin könnyedséget, örömet sugárzó Salsa zene és tánc.

  • A csomag harmadik részében elküldjük a számodra összeállított, személyre szabott képzési tervet. Mire idáig el fogsz jutni, már lesz elképzelésed arról, hogy valóban neked való időtöltés a tánc, vagy esetleg nem.

Döntés előtt vedd számításba ezt is:

A Salsában a férfi adja a megbízható alapot, a nő pedig gondoskodik a vérpezsdítő fűszerezésről. Akárcsak az életben.

Hagyj üzenetet

Az email nem publikus. Kötelező mezők: *.

Kapcsolat

Hungary: +36-30/515-3951
Romania: 0769995686 RO
Serbia: 0637014313 SRB

Cikkek

Kategória

Városaink

Városaink

Top

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconSubscribe on YouTubeTwitter Icontwitter follow button